dijous, 28 de maig del 2009

LES LECTURES DEL CLUB


Un cop al mes, coincidint amb el darrer dijous, un grup de bons lectors de Martorell es reuneixen per tal de comentar un llibre que prèviament han triat entre tots i llegit de forma individual.
Es tracta del Club de Lectura, una activitat que triomfa a tot arreu, ja que permet que la lectura es converteixi en experiències compartides, en comentaris, en reflexions, en us heu fixat en allò?, què penseu d'allò altre?...
Avui és dijous i avui hi ha reunió del club de lectura de Martorell.
El llibre d'aquest mes? Doncs Mil sols esplèndids, de Khaled Hosseini, un afganès que es va fer famós amb El caçador d'estels, i que en aquesta ocasió ens explica el drama de dues dones en l'Afganistan dels talibans.
Que tingueu molt bona lectura! I molts bons comentaris!

dimecres, 27 de maig del 2009

LES BIBLIOTEQUES DE MARTORELL ESTRENEM BLOC.



Des de que l’any 1971, Martorell estrenava biblioteca a la Casa de Cultura, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, els temps han canviat.

I han canviat molt.

Ara, la Biblioteca Francesc Pujols té un emplaçament diferent, al Centre Cultural, mentre a la Casa de Cultura La Vila es conserva l’antic local com a Sala de Lectura.

Ara, el fons està informatitzat, i els préstecs als usuaris es fan amb moderns carnets amb codi de barres.

Ara, a més de llibres de coneixements i novel·les i contes, hi ha d’altres documents que anomenem àudiovisuals.

Ara, hi ha ordinadors amb connexió a internet a l’abast de tothom, o connexió wi-fi pels portàtils.

Ara, el correu no sempre porta sobre i segell, i la comunicació instantània no es fa sempre per telèfon.

I, és per això, perquè els temps han canviat, que ara estrenem aquest bloc, aquest espai en el què tothom que ho desitgi podrà trobar informació sobre les activitats més destacades, i podrà fer un seguiment del què es fa a les biblioteques de Martorell.

Del que som, de quan estem, del què fem, del que oferim.

Es podrà accedir a guies de novetats, seguir les lectures que es fan al Club, conèixer horaris de xerrades, d’hores del conte... i de tot allò que estigui relacionat amb el món de les Biblioteques de Martorell.

Ah, i també esperem les vostres aportacions.

Us hi esperem.