dijous, 31 de gener del 2013

FRANCESC PUERTAS. EL SOSTEN, MITOS Y LEYENDAS... Y MANUAL DE USO.


El passat dia 24 de gener a les 8 del vespre, el martorellenc Francesc Puertas va presentar el seu llibre El sostén, mitos y leyendas...y Manual de uso  a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell.


Francesc Puertas va treballar en l'actual Lingerie (Vanity Fair Brands), del 2003 al 2008 i de tota aquesta experiència i la recollida en la seva tasca com a formador es fa ressò en aquest llibre que ara ha publicat, El Sostén, Mitos y Leyendas...y Manual de uso, una peça valuosa perquè en el nostre país no hi ha gaires llibres que tractin sobre aquest tema.

En aquest llibre Francesc Puertas, comunicador i expert en cotilleria, revisa la història dels sostenidors des de l'Edat Antiga fins a la Contemporània, informa sobre les fibres i els teixits que s'utilitzen en la seva fabricació i explica quines són les talles i copes més indicades per a cada tipus de pit. 
Segons l'autor d'aquest llibre, els estudis realitzats pels professionals del sector indiquen que set de cada deu dones utilitzen una talla i copa inadequada, nou de cada deu la desconeixen, i cinc de cada deu consultes per dolors mamaris estan relacionades amb l'ús d'un sostenidor inadequat.
Durant la presentació del seu llibre, Francesc Puertas va explicar que una talla i copa correcta de sostenidor evita molèsties i dolors físics, i que molts problemes d'esquena o migranyes es podrien solucionar només utilitzant un sostenidor adequat.



L'acte, que estava organitzat pel Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de Martorell, va estar presentat per la presidenta de l'associació local de Catalunya contra el Càncer, Montserrat Campmany.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada