dilluns, 17 de juny del 2013

GABRIEL RASPALL: ANTOLOGIA POÈTICA.

Dijous passat, en el marc de la biblioteca Francesc Pujols i formant part de les activitats de Biblioteques amb DO, la Mercè Parera i Raspall va presentar el llibre de poesies escrites pel seu avi, Gabriel Raspall, entre els anys 1928 i 1963 i editades recentment per l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.
Va ser un acte emotiu que va comptar amb la presència de nombroses persones que van voler acompanyar la Mercè i la seva família. Ella mateixa va fer la introducció i una semblança biogràfica del seu avi. La professora i escriptora martorellenca Joaquima Nolla va fer una introducció literària a la poesia de Gabriel Raspall.
Nétes, besnétes i nebodes de l'autor, aixi com col·laboradors del Club de Lectura, van llegir diverses poesies representatives de la vida i dels temes tractats en la poesia d'en Gabriel Raspall, com ara la pròpia família i amics, la Verge de Montserrat o les festes del seu poble, entre d'altres.
L'acte també va comptar amb l'acompanyament al violí de la jove música  Laia Altisen, besnéta de l'autor i amb la presència de la Regidora de Cultura de l'ajuntament de Martorell, Cristina Dalmau.
Els presents van poder prendre una copa de ví, en finalitzar l'acte, per gentilesa del celler Eudald Massana Noya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada